Welkom bij qoboqob

Leuk dat jij even komt kijken op onze nieuwe internet pagina! Op deze pagina van de qoboqob kan je meedoen aan de online actie die hierboven in het kader voorbij komt. De limited edition is een qoboqob die niet verkocht wordt en heeft een uniek uiterlijk. En door je email in te vullen word je op de hoogte gehouden van nieuwe acties. De qoboqob is zo nieuw dat ie in maart 2012 in de speelgoedwinkel te koop is.

Het ontstaan

Alles is inspiratie en is overal, en daar komt ook het idee vandaan. De ontwikkeling van de stuiterschijf heeft een aantal jaren in beslag genomen. Zoals het idee geboren is zo is het gebleven.

Door altijd veel te spelen met van alles en nog wat heb ik heel veel ervaringen opgedaan. Deze ervaringen zijn een bron voor wat de qoboqob is en wat je ermee kan doen. De stuiterbal en een werpschijf, de voetbalkaartjes en jeu de boules, de yoyo en een trildemper. Wanneer ik dit allemaal mix dan zie ik het idee ontstaan voor iets nieuws. Iets wat nog niet bestond, daar ligt voor mij de uitdaging!

Wat doe je met een nieuw idee? Wat is je doel? Wat wil je?

Ik geloof dat de qoboqob 'de stuiterschijf' leuk is om mee te spelen. En iedereen kan er zijn eigen spel mee bedenken. Gooi, stuiter, kets en meer..... Wat creëer jij?

qoboqob video's

YouTube video content is not available because of your privacy settings.

De nieuwe rage

Check this out!!! Coen Bakker en Christiaan Verhoog van Twentoy qobbing!!
Easy to learn, difficult to master!

YouTube video content is not available because of your privacy settings.

Wat speel jij?

Kinderen laten zien wat je bijvoorbeeld met de qoboqob kan.

Wie zijn wij?

Wij zijn twee jonge Twentse ondernemers en hebben de 'qoboqob' bedacht en ontwikkeld in Enschede! 

Copyright © 2012 – 2019 qoboqob, Twentoy V.O.F.